Huishoudelijke regels aangespannen paard

Van de verenging ontvangt u uw clubkleding; bestaande uit een blouse, pet en bodywarmer. Deze kleding dient ingeleverd te worden na afmelden van het lidmaatschap. De kleding mag alleen gedragen worden tijdens evenementen van de menvereniging en bij menwedstrijden.

Uw inzet wordt verwacht tijdens de diverse activiteiten zoals het organiseren van een Clubdag, Weekend-Uit,  Rotaryrit, maar tevens bij het op- en afbouwen én helpen van alle wedstrijden alsmede assisteren bij activiteiten vanuit de Ponyclub, Rijvereniging of Stichting.

Bij vergaderingen van de menvereniging en Paardensport Heeten wordt van u verwacht aanwezig te zijn. Bij afwezigheid dient u zicht af te melden bij één van de bestuursleden.

Regelmatig zult u bardienst moeten draaien samen met een ander lid. U dient om 19.30 uur in de manege aanwezig te zijn en zorgt voor koffie/thee en drank. Na afloop dient u de manege af te sluiten (kachel uit en alle deuren op slot), middels de bardienstsleutel die rouleert. Tevens moet alle stront uit beide bakken opgeruimd worden en de lichten uitgedaan worden. De bardienstlijst wordt gemaild en hangt tevens op het prikbord in de manege.  Bij afwezigheid dient u zelf zorg te dragen voor iemand anders!

Vervolgens dient u de manege schoon te houden middels een schoonmaakrooster, dat zowel gemaild als opgehangen wordt op het prikbord in de manege. Het schoonmaken vindt plaats vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur onder begeleiding van een coördinatorschoonmaker. Bij afwezigheid dient u zelf zorg te dragen voor iemand anders!

De clubdag en Weekend-Uit zijn voorzien van een thema, waar een ieder zich verkleed volgens het thema, verwacht wordt.

Ten behoeve van de Samengestelde Wedstrijden dient ieder lid zoveel mogelijk sponsoring d.m.v. advertenties binnen te halen. Tijdens alle wedstrijden die georganiseerd en gehouden worden in Heeten zullen de regels en reglementen gehanteerd en nageleefd worden conform de KNHS.

Tijdens het opbouwen van de Samengestelde Wedstrijden vinden er géén menlessen plaats alsmede tijdens Kerst en oud/nieuw.